Spa Sveti Spas 5* Velingrad | Cazare la Spa Sveti Spas 5* Velingrad

Spa Sveti Spas 5*, Velingrad

Spa Sveti Spas 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Spa Sveti Spas 5*
Hotelul balnear SPA Sfântul Spas este cel mai nou complex balnear de cinci stele din Bulgaria, integral recordat la apa minerală.
Hotelul este amplasat într-o regiune unică cu acelaşi denumire, în valea râului Cepinsca, printre nişte coline cu brazi, un cer albastru de cristal şi soare sudic de Rodopi … muntele lui Orfeu. Un locaş de pe pământ binecuvântat cu un har vindecător, care inca din antichitate avea construite băi romane şi turceşti. Aici, aproape de hotelul balnear, se află cel mai mare izvor de apă minerală din oraş – Baia Radonova şi unul din miracolele naturii bulgare – izvorul carstic Cleptuza – cel mai mare izvor carstic de pe peninsula Balcanică.
Partea hotelieră a complexului dispune de 105 camere duble, 4 studiouri VIP şi 115 apartamente de lux - atractive prin design şi prin culori, cu vederi spre Rodopii majestoşi. Toate încaperile hotelului sunt echipate cu televizor LCD, mini-bar, internet, satelit, telefoane în baie şi în camera.
Loc de parcare deschis şi acoperit cu 120 de locuri.
În hotelul SPA sunt departajate următoarele zone:
Zona de divertisment, care include: un restaurant de bază cu 300 de locuri, un restaurant-terasă – 100 de locuri, cafe-terasă – 50 de locuri, bar-restaurant Panorama – 80 de locuri, lobby-bar - 60 de locuri, sala de jocuri, sala cu calculătoare, colţ pentru copii, fitness, salon de înfrumuseţare, oficiu de turism.
Zona de business, care include un centru de business şi două săli de conferinţă cu o capacitate de 30 şi 200 de locuri. Sălile dispun de flip chart-uri, ecrane albe, multimedia player-ii.
Zona de Wellness, care include câte o piscina mare şi mică (pentru copii) acoperită şi cu apă minerală, sauna finlandeză, sauna cu cromoterapie, o baie cu aburi, o sala de relaxare, bar fresh şi vitamin.
Zona SPA, care include 2 cabinete pentru proceduri cosmetice, 15 camere pentru masaje şi 6 încăperi cu cada, o baie egipteană, o baie turcească, solariu.
Zona medicala, care include cabinete de Fiyioterapie, Cardiologie şi boli interne, Ginecologie, Chirurgie, Gastroenterologie, Urologie şi Dermatologie, laborator, o sală de chinetoterapie, o piscina terapeutică, încaperi de tratament lugo, tratament cu lumină, ultrasunet, inhalări, tratament prin apă.
Distracţii. Pe teritoriul hotelului SPA sun organizate campionate de bridge, şah şi table, tenis pe masă, polo. Puteţi vizita şcolile de sport şi cursuri de înot – preocupări personale sau în grup, dansuri populare bulgare, calanetica, gimnastica subacvatică în grup.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Spa Sveti Spas

 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas
 Spa Sveti Spas

Date de contact
Spa Sveti Spas 5* Velingrad
Adresa: Nikola Vaptsarov str. 97 4600 Velingrad
Telefon: +359 700 15277
Fax: +359 359 20 240