Royal Spa 4* Velingrad | Cazare la Royal Spa 4* Velingrad

Royal Spa 4*, Velingrad

Royal Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Royal Spa 4*
Situat în zona Chepino din Velingrad, Hotelul Royal Spa oferă gratuit 8 piscine interioare și în aer liber, precum și WiFi și parcare. Centrul de fitness, o cadă cu hidromasaj și sauna sunt disponibile gratuit. Există 3 piscine pentru copii și o piscină de mărime semiolimpică. Sauna finlandeză, baia de aburi panoramică și un laconium sunt oferite gratuit.

Toate camerele Hotelului Royal Spa au aer condiționat, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și o baie privată cu duș. Este oferit un balcon privat cu vedere la peisajul natural.

Printre piscinele în aer liber se numără 1 piscină cu apă minerală, 2 piscine cu apă minerală caldă, 2 piscine cu clor în concentrație ridicată și 1 piscină pentru copii. De asemenea, există 2 căzi cu hidromasaj cu apă minerală în aer liber. Facilitățile interioare includ 1 piscină cu apă minerală, 1 piscină romană cu apă minerală, 1 piscină cu clor în concentrație ridicată, 2 căzi cu hidromasaj și 2 piscine pentru copii. Piscinele în aer liber sunt umplute cu apă minerală la o temperatură de până la 43 de grade Celsius.

Oaspeții pot beneficia de facilitățile centrului spa, inclusiv masaje, hamam și baie rusească, acestea fiind oferite la un cost suplimentar. Camera de aburi aromatici este disponibilă la un cost suplimentar. Oaspeții pot utiliza gratuit 4 tipuri de saune la hotel: saună finlandeză, himalaiană, cu infraroșu și panoramică.

La proprietate există un restaurant care servește preparate bulgărești tradiționale și mâncăruri internaționale. Hotelul Royal Spa oferă facilități de grătar la un cost suplimentar, precum și un loc de joacă pentru copii.

Gara din Velingrad se află la 1 km, iar Plovdiv este la 40 de minute de mers cu mașina. Aeroportul din Plovdiv este situat la 1 oră de mers cu mașina.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Royal Spa

 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa
 Royal Spa

Date de contact
Royal Spa 4* Velingrad
Adresa: ul. Tsar Samuil 3, Velingrad, BG