Hotel Slavianska Dusha 2* Veliko Turnovo | Cazare la Hotel Slavianska Dusha 2* Veliko Turnovo

Hotel Slavianska Dusha 2*, Veliko Turnovo

Hotel Slavianska Dusha 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Slavianska Dusha 2* / Numar camere: 10
Hotel "sufletul slav" este situat in inima de vechi Tarnovo - bazar Samovodska. Spre bucuria iubitorilor de turism cultural pot vizita dealul "Tsarevets", care este situat la aproximativ 300 de metri de casa si se bucura de "sunet si lumina", ??spectacol unic, care va lasa o amintire de neuitat ym si le va reveni la istorie.
magazine si atraga atentia si numeroase si ateliere artizanale, muzee si biserici situate in complexul arhitectural "Samovodska bazar". Aici puteti gasi baruri tipic renascentist, cafenele si magazine de suveniruri, si la doar 10 minute este centrul de Veliko Tarnovo, unde oaspetii orasului poate gasi calea lor ideal de divertisment.
Hotel "sufletul slav" este situat intr-o alee linistita, unde va puteti ascunde de zgomotul orasului. Noi oferim patru camere duble si trei camere triple, fiecare cu baie proprie, TV cablu, internet wireless, aer conditionat, 24 ora apa calda, camere de incalzire centrala otoplenie.Pet au terasa.Hotelat dispune de o taverna confortabil cu 25 de locuri unde va puteti bucura de mancaruri delicioase si pitie.Hotelat brand dispune de parcare privata pentru comoditatea clientilor. De asemenea, oferim de inchiriere auto. mic dejun Optional, clientii sunt oferite in camera in avans de meniul lor alegere este in prezent de servire, si pentru vizite de grup ofera optiunea de micul dejun si cina la pre-aranjate meniu.
Daca aveti nevoie de liniste si odihna, sau doriti sa aflati mai multe despre istoria Bulgariei in timp ce vizita vechea capitala, este sufletul hotel''''''''''''''''Slavyanska "este mereu deschis pentru tine

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Room service
Terasa

Facilitati camera
Aer conditionat
Balcon
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Hotel Slavianska Dusha 2*.