Izvora Complex 3* Veliko Turnovo | Cazare la Izvora Complex 3* Veliko Turnovo

Izvora Complex 3*, Veliko Turnovo

Izvora Complex 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Izvora Complex 3*
Acest hotel a fost construit in stil tradiţional Arbanasi si imbina perfect o clădire de 150 ani, cu un edificiu arhitectural nou construit. Constructia cuprinde un total de 47 camere cu aer condiţionat.

Mai multe facilitati: cafenea, un stand de ziare şi un restaurant şi grădină de vară. Oaspeţii vor găsi o sala de conferinte cu 120 de locuri, ceea ce este ideal pentru seminarii, conferinte si intalniri de afaceri in cautare de o atmosfera unica, autentice. În plus, WLAN acces la Internet şi servicii de spălătorie, si mini gradina zoologica.

Acest hotel ecologic este situat în centrul Arbanasi. Satul Arbanasi se află în imediata apropiere a capitalei medievale Veliko Tarnovo. Satul dispune de un număr de case, cu peste 300 de ani de istorie, care au fost conservate în stilul lor autentic si ca arhitectura oferta unica.

In sat sunt 5 biserici şi 2 mănăstiri, care, la rândul lor păstreaza icoane din secolele 16 şi 17. Cea mai apropiata statie de transport public este la 300 de metri de hotel. Atractii cum ar fi Tsarevets Reserve (6 km), Samovodska complexul Charshiya (6 km), Patruzeci de Sfinţi Mucenici (6 km) şi Dryanovo (17 km).

Fiecare cameră este cu aer condiţionat ,o baie proprie cu cada / duş şi uscător de păr. În cameră facilităţi includ o linie telefonică directă, prin satelit/cablu TV, acces la internet şi un minibar. Incalzire centrala, paturi duble si balcoane/terase. Apartamente si camere de lux dotate cu o cadă de baie.

Hotelul are o piscină în aer liber cu sectiune pentru copii şi şezlonguri şi umbrele de soare. Pentru o taxă suplimentară, oaspeţii pot vizita centrul spa şi să facă uz de fierbinte cada, sauna, baie de aburi, cabină cu infraroşu, masaje, tratamente corporale, faciale şi pachete spa. Mai mult, oaspeţii pot face echitatie.

În Izvora oaspeţii restaurantului pot savura bucate tradiţionale bulgăreşti.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Izvora Complex

 Izvora Complex
 Izvora Complex
 Izvora Complex
 Izvora Complex
 Izvora Complex
 Izvora Complex

Date de contact
Izvora Complex 3* Veliko Turnovo
Adresa: 66 A STR., ARBANASSI, 5029 VELIKO TARNOVO, BULGARIA
Telefon: 0035962601205