Complexul Sveta Gora 2* Veliko Turnovo | Cazare la Complexul Sveta Gora 2* Veliko Turnovo

Complexul Sveta Gora 2*, Veliko Turnovo

Complexul Sveta Gora 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complexul Sveta Gora 2*
Cazare la Hotel Sveta Gora**.

Complexul este amplasat pe istoricul deal Sveta Gora, in apropiere de autostrada Sofia – Varna Е 772, la 1,5 km de centrul orasului. Renovat in intregime, hotelul ofera facilitati ideale pentru petrecerea unui concediu de neuitat.

Distante: 0,5 km de Gara din Veliko Tumovo, 1 km de cea mai apropiata statie de autobuz, 3,5 km de satul Arbanassi, 1,5 km de Dealul Tsarevets.

Hotelul are 105 paturi in 5 apartamente, 8 camere single, 5 camere triple, 32 camere duble.

Facilitati: restaurant, terasa panoramica, club de noapte, 2 sali de conferinte, piscina in aer liber, restaurant-barbecue, grill, room service, spalatorie, seif, loc de joaca pentru copii, animale de companie acceptate.

Complexul Sveta Gora este format din hotel, restaurant cu terasa panoramica, club de noapte, lobby bar, sali de conferinta, piscina complexa ce include bar, restaurant de vara cu terasa, parcare exterioara supravegheata

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Complexul Sveta Gora

 Complexul Sveta Gora
 Complexul Sveta Gora
 Complexul Sveta Gora

Date de contact
Complexul Sveta Gora 2* Veliko Turnovo
Adresa: Complexul este amplasat pe istoricul deal Sveta Gora, in apropiere de autostrada Sofia – Varna Е 772, la 1,5 km de centrul orasului. Renovat in intregime, hotelul ofera facilitati ideale pentru petrecerea unui concediu de neuitat. Distante: 0,5 km de Gara din Veliko Tumovo, 1 km de cea mai apropiata statie de autobuz, 3,5 km de satul Arbanassi, 1,5 km de Dealul Tsarevets.