Metropol 3* Varsovia | Cazare la Metropol 3* Varsovia

Metropol 3*, Varsovia

Metropol 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Metropol 3*
Situat chiar vizavi de Palatul Culturii şi Ştiinţei din Varşovia, Hotelul Metropol oferă camere spaţioase, cu acces Wi-Fi. Dimineaţa, oaspeţii pot servi un mic dejun variat, care include preparate poloneze tradiţionale.
Camerele de la Metropol au o baie privată cu articole de toaletă. Toate sunt dotate cu un televizor cu programe prin satelit, precum şi cu un birou. Camerele au vedere la centrul Varşoviei.
Hotelul Metropol este situat la o plimbare de doar 1 minut de staţia de metrou Centrum, precum şi de numeroase staţii de autobuz şi de tramvai, astfel că aveţi acces uşor la toate zonele oraşului. Gara Centrală din Varşovia este la doar 500 de metri de hotel.
Restaurantul Metro Jazz Bar & Bistro din incintă oferă excelente preparate internaţionale şi specialităţi poloneze tradiţionale. Restaurantul dispune de un TV cu ecran lat şi oferă muzică live în zilele de marţi, joi şi vineri.

Oferta de sejur la Metropol 3*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Metropol

 Metropol
 Metropol
 Metropol

Date de contact
Metropol 3* Varsovia
Adresa: Marszałkowska 99a, 00-693 Warsaw, Poland
Telefon: +48 (0) 22 32 53 100
Fax: + 48 (0) 22 628 66 22
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie