Hit Hotel 2* Varsovia | Cazare la Hit Hotel 2* Varsovia

Hit Hotel 2*, Varsovia

Hit Hotel 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hit Hotel 2*
Situat în apropiere de districtul istoric din nordul orașului Praga și la 2 km de centrul vechi al orașului Varșovia, Hotelul Hit oferă unități de cazare simple la tarife accesibile, precum și un restaurant care servește preparate din bucătăria europeană și asiatică. Oaspeții primesc 1 sticlă de apă.

Hotelul pune la dispoziție recepție cu program nonstop, săli de conferințe și acces WiFi, iar în holul recepției există un internet cafe. Există un garaj subteran, disponibil la un cost suplimentar.

Micul dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineaţă. Babalu este restaurantul Hotelului Hit, care oferă o gamă largă de mâncăruri europene şi asiatice. Oaspeții se pot bucura de băutura favorită la barul modern al hotelului.

Atracţiile din Varşovia, precum centrul vechi şi Castelul Regal sunt accesibile ușor de la Hotelul Hit. Stadionul Național impresionant este la doar 2 km. Locaţia hotelului, în apropiere de una dintre străzile principale ale oraşului oferă acces uşor la toate zonele capitalei Poloniei. Grădina Zoologica Varșovia este la doar 750 de metri.

Praga Pólnoc este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de transport public convenabil, plimbări în oraș și arhitectură.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Recomanda acest hotel:  


 Hit Hotel

 Hit Hotel
 Hit Hotel
 Hit Hotel