Magura 2* Targu Ocna | Cazare la Magura 2* Targu Ocna

Magura 2*, Targu Ocna

Magura 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Magura 2*
Cazare la Hotel Magura**.

Hotelul Magura este amplasat in centrul orasului, la 200 m de gara si dispune de 230 locuri de cazare in 115 camere, din care 95 cu 2 paturi si 20 matrimoniale, dotate cu TV cablu, baie proprie, telefon, balcon.

Se recomanda in primul rand celor care se trateaza de astm bronsic in sanatoriul din mina salina, precum si celor care calatoresc pe Valea Trotusului in grupuri organizate sau pe cont propriu.

Facilitati : bar de zi, terasa, restaurant, parcare pazita, lift, sala conferinte, masaj, sala sport, teren de sport, spalatorie, calcatorie, seif la receptie, magazin, parcare.

Afectiuni ce se trateaza la Targu Ocna:
- astmul bronsic alergic, rinita alergica, bronsita cronica astmatiforma, intregul spectru al afectiunilor inflamatorii ale aparatului respirator.
- Boli ale aparatului locomotor (reumatisme degenerative, artroze).
- Afectiuni cronice ale aparatului digestiv (ulcere gastrice si duodenale, gastrite cronice hiper si hipoacide, colite), maladii hepatobiliare.
- Afectiuni ale sistemului nervos periferic; nevroze (hipostenice), stress, sindrom de suprasolicitare.
- Suferintele renale si ale cailor urinare.
- Maladii datorate poluarii.
- Maladii de nutritie si de metabolism (diabet, obezitate, guta).
- Afectiuni endocrine, ginecologice.
- Alergii cutanate.

Gimnastica medicala executata sub supravegherea unui cadru specializat, individual sau pe grupe de pacienti, la sala din baza de tratament, dotata cu aparatura speciala (bicicleta ergometrica, spaliere, etc) si aer conditionat.
Baza exercitiilor respiratorii - o constitue posturile de drenaj, axate pe exercitii de respiratie tip Yoga (Pranayama). care educa expirul fortat (stiut fiind ca asmaticul prezinta greutate la expiratie).
Cura de Salina este un tratament spectaculos impotriva astmului. Succesul terapiei este garantat de diversitatea factorilor terapeutici concentrati in microclimatul de salina (absenta alergenilor, ionizarea negativa bogata in sodiu, potasiu calciu, clor, elemente meteo stabile, temperatura 12 grade C, presiune 731 mm Hg, umiditatea aerului circa 50%).

Facilitati hotel
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Magura

 Magura
 Magura
 Magura

Date de contact
Magura 2* Targu Ocna
Adresa: Hotelul Magura este amplasat in centrul orasului, la 200 m de gara