Pensiune Casa Armeneasca 3* Targu Ocna | Cazare la Pensiune Casa Armeneasca 3* Targu Ocna

Pensiune Casa Armeneasca 3*, Targu Ocna

Pensiune Casa Armeneasca 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Casa Armeneasca 3* / Numar camere: 5
situata intr-o zona linistita si plina de verde, la doi pasi de Mina Salina, la 10 minute de Parcul Magura si la 20 de minute cu masina de Slanic Moldova.

Dispune de 8 locuri de cazare in 3 dormitoare cu pat matrimonial si un dormitor cu 2 paturi, 3 bai, living pentru relaxare, bucatarie utilata, terasa, gratar/barbeque, foisor, gradina-parc (in curs de amenajare), parcare 8 locuri, tv si internet in toate camerele.

Destinata turismul de odihnă și recreere statiunea Tg. Ocna beneficiază de un potențial climatic și bioclimatic remarcabil, de un cadru natural plăcut, lipsit de factori de poluare, orașul fiind situat la poalele Munților Nemira și Berzunți, pe terasa râului Trotuș. Principalele zone de recreere ale orașului sunt Parcul balnear, Muntele Măgura - cu numeroase obiective turistice culturale și zone pentru relaxare (inclusiv de picnic), Mina Salina si strandul cu apa sarata, precum și alte puncte de belvedere.
Turismul cultural are multiple posibilități, pe teritoriul orasului aflandu-se numeroase obiective cultural-istorice: 24 biserici și mănăstiri, șapte monumente comemorative, șapte monumente legate de economia și învățământul local, șase clădiri cu valoare arhitectonică și istorică, o troiță dedicată deținuților politici morți în închisoare, Muzeul de Istorie, etc. .
Turismul montan se poate practica în aria limitrofă orașului, în Munții Berzunți și Nemira, prin drumeții montane, unde exista o rețea de poteci, dintre care unele sunt marcate. Astfel, cu titlu de exemplu amintim masivele muntoase Cerbu (886 m) și Puf (1046 m) cu poteci marcate pentru amatorii de drumeții Vf. Lapos (1236 m) - punct de belvedere culmea Berzunți, cu Vf. Măgura (982 m), pasul Oituz (863 m altitudine), cele `300 de scări, un drum în serpentină din trepte lungi de piatră, ce urcă pe muntele Sandru din stațiunea Slănic Moldova, Dealul Perechiu (rezervație naturală, acoperit cu vegetație abundentă, cu diverse elemente termofile). Se pot face excursii in Statiunea Slanic - Moldova, precum si la lacul de acumulare Valea Uzului.
In parcul statiunii Tg. Ocna, Parcul Magura, puteti gasi izvoarele de ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, slab bicarbonatate, hipotone, recomandate pentru tratarea de afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, ginecologice cronice, reumatismale și ale căilor respiratorii. Tot aici va puteti recreea la Piscina cu apa dulce, un refugiu pentru copii, dar si pentru adulti in zilele toride de vara. De asemenea pentru cei cu afectiuni astmatice si respiratorii, dar nu numai, cateva sedinte in mediul de salină oferit de Salina Târgu Ocna pot face minuni. Tot aici puteti beneficia de apa salina curativa de la Strandul Minei Salina. Va asteptam cu drag! ! !

Facilitati hotel
Bucatarie utilata pentru turisti
Curte interioara
Foisor
Frigider
Gratar
Internet
Parcare
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: anularea rezervarilor se face cu 72 ore inainte. daca nu se respecta ternenul, acontul nu se restituie.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Pensiune Casa Armeneasca 3*.