Tundzha 2* Sunny Beach | Cazare la Tundzha 2* Sunny Beach

Tundzha 2*, Sunny Beach

Tundzha 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tundzha 2*
LOCALIZARE: Hotel Tundja este situată în centrul Yambol pe malul râului Tundja. Cel mai mare hotel din oras este complet renovat si ofera interiore frumoase, confortabile si elegante , precum şi condiţiile de cazare perfecte si o mare varietate de servicii.

CAMERE: Hotel Tundja prevede 27 camere single, 40 duble si patru camere cu un cvadruplu aer conditionat, televizor, baie privată. In afara de camere,hotelul oferă opt apartamente de lux , aer conditionat, televizor, mini-bar. Camerele si apartamentele se lăuda cu o atmosfera calda, mobilier elegant si confort.

FACILITATI: Cocktail barul si restaurantul va impresiona chiar şi cei mai pretentiosi clienţi, în timp ce bucataria va satisface cele mai înalte cerinţe.

Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri în sala principala şi 100 de locuri suplimentare în gradina de vară printre o mulţime de copaci maturi un frunziş bogat. Pentru cei care se bucură de bucătăria tradiţională bulgară, Hotel Tundja ofera o autentica cârciumă bulgară cu 120 de locuri.

Recomanda acest hotel:  


 Tundzha

 Tundzha
 Tundzha
 Tundzha