Melia Sunny Beach 4* Sunny Beach | Cazare la Melia Sunny Beach 4* Sunny Beach

Melia Sunny Beach 4*, Sunny Beach

Melia Sunny Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Melia Sunny Beach 4*
La 80 de metri de plaja cu nisip, Meliá Sunny Beach - All Inclusive (fosta stație Iberostar Sunny Beach Resort) oferă camere pentru nefumători, renovate în iarna 2013/14, cu balcoane și vedere laterală la mare. O ofertă bogată all-inclusive este oferită. WiFi gratuit este disponibil în hol și piscină.

Oaspeții se bucură de două restaurante principale și un mic restaurant pe site, care oferă preparate din bucătăria internațională și locală. 2 baruri din hol și un snack-bar de la piscină sunt dotate, precum și un bar premium cu zonă de lounge și cafeneaua în stil vienez Amadeus.

Meliá Sunny Beach - All Inclusive oferă 2 piscine în aer liber și 1 piscină interioară, 3 piscine pentru copii, dintre care 2 sunt prevăzute cu tobogane de apă. În plus, un centru spa, o saună și servicii de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar.

Oaspeții pot beneficia, de asemenea, de o sală de fitness, o zonă de fitness în aer liber, mini-golf, 2 săli de conferințe și un program de agrement pentru copii și adulți. Tenisul de masă este disponibil gratuit. Serviciile pentru copii, un salon de înfrumusețare, un seif, curățare chimică și servicii de spălătorie sunt la dispoziția oaspeților, contra cost.

Un parc acvatic poate fi găsit la doar 1 km, iar Orașul Vechi din Nessebar este la 5 km. La 2 minute de mers pe jos puteți ajunge la următoarea stație de autobuz.

Oferta de sejur la Melia Sunny Beach 4*

Recomanda acest hotel:  


 Melia Sunny Beach

 Melia Sunny Beach
 Melia Sunny Beach
 Melia Sunny Beach