Excelsior 3*+ Sunny Beach | Cazare la Excelsior 3*+ Sunny Beach

Excelsior 3*+, Sunny Beach

Excelsior 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Excelsior 3*+
Construit în 2006 şi renovat în 2009, acest hotel nou apartament încorporează o serie de facilităţi ajungand aproape de nivelul unui hotel de lux, o cafenea / bar şi un restaurant mare. Oferind un total de 121 camere, Aparthotel întâmpină oaspeţii cu 24 ore receptie şi check-out în condiţii de siguranţă.

Acces la Internet, un serviciu de spălătorie (se aplice taxe), precum şi un parc auto sunt, de asemenea, furnizate.

Aparthotelul se bucură de o poziţie minunata pe malul mării şi la numai 5 minute de centrul statiunii Sunny Beach (hotel Kuban). Se invecineaza cu hotelurile Glarus şi Victoria.

Oaspetii pot alege între diferite tipuri de apartamente Studio (adecvat pentru 2 persoane), apartamente-un dormitor (adecvate pentru un maxim de 4 persoane), precum şi apartamente cu două camere (pentru maxim 6 persoane).

Toate apartamentele sunt mobilate intr-un stil modern si dotate cu instalaţii de gătit şi de televiziune prin cablu. Baie cu duş / cadă şi uscător de păr. Un aparat de radio, acces la internet şi un balcon sau terasa, de asemenea, caracteristici ca dotare standard. Bucatarie / kitchenettes sunt echipate cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Excelsior

 Excelsior
 Excelsior
 Excelsior
 Excelsior
 Excelsior
 Excelsior