DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5* Sunny Beach | Cazare la DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5* Sunny Beach

DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5*, Sunny Beach

DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5*
Situat în Sunny Beach, Dreams Sunny Beach Resort and Spa oferă cazare pe malul mării, la 500 de metri de Sunny Beach și oferă diverse facilități, cum ar fi un bar, un lounge comun și o grădină. Această proprietate are recepție cu program non-stop, restaurant, parc acvatic și piscină sezonieră în aer liber. Hotelul pune la dispoziție piscină interioară, centru de fitness, room service și program de divertisment în timpul serii.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, halate de baie și papuci. Dreams Sunny Beach Resort and Spa oferă unele camere cu vedere la mare, iar fiecare cameră are balcon. Toate camerele sunt dotate cu dulap și fierbător.

Oaspeții pot savura un mic dejun continental.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa oferă un loc de joacă pentru copii. Hotelul oferă facilități de tenis de masă și un serviciu de închiriere de autoturisme și biciclete.

Sveti Vlas Beach - West 2 se află la mai puțin de 1 km de Dreams Sunny Beach Resort and Spa, iar plaja centrală din Sveti Vlas este la 2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este cel al orașului Burgas, situat la 33 km de proprietate.

Oferta de sejur la DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA 5*

Recomanda acest hotel:  


 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA

 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA
 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA
 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA
 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA
 DREAMS SUNNY BEACH RESORT&SPA