Alba 4* Sunny Beach | Cazare la Alba 4* Sunny Beach

Alba 4*, Sunny Beach

Alba 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alba 4*
Localizare: Hotelul Alba se află chiar în inima staţiunii Sunny Beach, pe promenada principală, la numai 50 m de plajă.

Aici aveti posibilitatea intre o gama larga de restaurante si baruri, cu un personal calificat, atractii pentru adulti si copii si multe posibilitati de distractii care va vor face sa va relaxati si de a va simti bine.

Aici aveti o gama larga de restaurante si baruri ca si cum cafenele care va vor face sa va simtiti veseli si va vor da putere pentru viata de noapte. Mancaruri nationale ca si cum multe surprise.

- Bazin de inot in aer liber cu zona pentru copii
- Sezlonguri si umbrele
- Bar si restaurant langa piscina
- Salon de coafura
- Loc amenajat pentru copii
- Masaj
- Sala de fitnes
- Cabinet medical
- Internet si jocuri
- Casa de schimb valutar
- Seif in camera
- Rent a car
- Taxi

Toate camerele, apartamentele si studiourile sunt dotate cu aer conditionat si seif personal. Toate camerele au balcon, unde puteti admira panorama incomparabila, unde puteti sa va relaxati, sa invitati un prieten, sau sa cititi cartea preferata.

Camere duble: Aer conditionat, mobila comfortabila, doua paturi, fotoliu care se poate deschide si poate dormi un copil toaleta, televizor, frigider, telefon, seif, cada, dus, ghiuveta, feon, balcon cu masa si scaune.

Apartament: Aer conditionat, un dormitor, care e dotat cu toate cele necesare, baie cu cada, dus, feon bideu, ghiuveta. Sufragerie care este amenajat cu mult stil– televizor, frigider, telefon, seif, doua canapele. Balcon cu masa si scaune.

Sudiouri: Aer conditionat, bucatarie amenajata, doua paturi, fotoliu (in care poate dormi un copil), televizor, frigider, telefon, seif, cada, dus, fhoen, balcon cu masa si scaune.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
TV

Oferta de sejur la Alba 4*

Recomanda acest hotel:  


 Alba

 Alba
 Alba
 Alba
 Alba
 Alba
 Alba

Date de contact
Alba 4* Sunny Beach
Adresa: 8230 Sunny Beach, Bulgaria