Sea Fort 3* St. Vlas | Cazare la Sea Fort 3* St. Vlas

Sea Fort 3*, St. Vlas

Sea Fort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sea Fort 3*
Sea Fort Club Complex se află în orașul Sveti Vlas, oferind apartamente cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Proprietatea pune la dispoziție 10 piscine în aer liber cu acces gratuit, unele dintre ele având valuri artificiale. La un cost suplimentar, sunt disponibile, de asemenea, un centru de wellness şi spa, un centru de fitness, masaje și un teren de tenis. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Fiecare unitate de cazare pune la dispoziție o cameră de zi dotată cu TV prin cablu și canapea. Include, de asemenea, bucătărie pentru self-catering utilată complet, precum și zonă de luat masa. Baia are duş. Unitățile de cazare oferă, de asemenea, balcon.
Facilitățile sportive și de divertisment includ un teren de minifotbal, un bar și 3 restaurante. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, un salon de înfrumuseţare. Proprietatea oferă și un loc de joacă pentru copii.
Plaja se află la 100 m de Sea Fort Club Complex. În stațiunea Sunny Beach se ajunge cu mașina în 10 minute. Aeroportul Sarafovo din Burgas se află la 35 km.

Oferta de sejur la Sea Fort 3*

Recomanda acest hotel:  


 Sea Fort

 Sea Fort
 Sea Fort
 Sea Fort
 Sea Fort
 Sea Fort

Date de contact
Sea Fort 3* St. Vlas
Adresa: SVETI VLAS