Aqua Marine 3* Sozopol | Cazare la Aqua Marine 3* Sozopol

Aqua Marine 3*, Sozopol

Aqua Marine 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aqua Marine 3*
Hotelul Aquamarine, amplasat la doar 70 de metri distanţă de Plaja Harmani din Sozopol, oferă camere prevăzute cu un balcon privat şi cu o conexiune gratuită de internet Wi-Fi. Printre facilităţile disponibile se numără o sală de fitness, un magazin de suveniruri şi un birou de turism.

Camerele Hotelului Aquamarine dispun de un interior modern, amenajat cu mobilier din lemn. Toate camerele sunt prevăzute cu TV prin satelit, un minibar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului şi cafelei. Unele camere oferă privelişti ale Mării Negre.

Vă puteţi pregăti masa utilizând facilităţile de grătar. În plus, aveţi la dispoziţie un supermarket situat la faţa locului.

Hotelul Aquamarine poate organiza un serviciu de transfer la şi de la Aeroportul din Varna, precum şi de la Gara Burgas. În plus, hotelul oferă un serviciu de închirieri auto, precum şi o parcare privată gratuită la faţa locului.

Plaja centrală din Sozopol este situată la doar 200 de metri distanţă de Hotelul Aquamarine. Centrul localităţii Burgas se află la 30 de minute de mers cu maşina.

Recomanda acest hotel:  


 Aqua Marine

 Aqua Marine
 Aqua Marine
 Aqua Marine

Date de contact
Aqua Marine 3* Sozopol
Adresa: BULGARIA, SOZOPOL