Le Germain Québec 3* Quebec City | Cazare la Le Germain Québec 3* Quebec City

Le Germain Québec 3*, Quebec City

Le Germain Québec 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Germain Québec 3*


Acest hotel creat în cadrul a două clădiri istorice oferă camere cu facilităţi moderne, păstrând în acelaşi timp caracterul vremurilor demult apuse. Se asigură masaje în cameră şi servicii suplimentare.

Camerele hotelului Le Germain-Dominion Quebec includ acces gratuit la internet Wi-Fi şi un aparat de cafea Nespresso cu capsule gratuite. De asemenea, există un sistem audio BOSE cu ceas cu alarmă şi CD player, precum şi o selecţie de CD-uri. Masa de lucru rotativă şi scaunul ergonomic oferă un loc confortabil pentru probleme de afaceri.

Oaspeţii hotelului Dominion Quebec se pot bucura de un bar espresso şi de cappuccino din partea casei la nivelul principal. De asemenea, proprietatea include un lounge cu şemineu şi serviciu de bar. Centrul de fitness al hotelului este deschis nonstop.

Le Germain-Dominion este la 5 minute de cetatea istorică din Quebec şi de Grădinile Guvernatorului. Musée National des Beaux-arts du Québec se află lângă parcul Battlefields, la mai puţin de 10 minute. Aeroportul Internaţional Jean Lesage este la mai puţin de 21 km de hotel.

Acesta este locul preferat de turiștii din Québec, conform comentariilor independente.

Facilitati hotel
Internet

Recomanda acest hotel:  


 Le Germain Québec

 Le Germain Québec
 Le Germain Québec
 Le Germain Québec

Date de contact
Le Germain Québec 3* Quebec City
Adresa: 126 Rue Saint-Pierre, Québec, QC G1K 4A8, Canada
Telefon: +1 418-692-2224