Forest Beach 4* Primorsko | Cazare la Forest Beach 4* Primorsko

Forest Beach 4*, Primorsko

Forest Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Forest Beach 4*


Hotelul Forest Beach este situat în satul de vacanță Primorsko şi oferă unităţi de cazare cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și facilităţi de self-catering. Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită. Plaja se află la 5 minute de mers pe jos.

Fiecare unitate de cazare oferă zonă de zi cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi o canapea. Oaspeții au la dispoziţie o chicinetă bine utilată cu masă. Baia este dotată cu duş. Unităţile de cazare includ toaletă suplimentară.

Oaspeții Hotelului Forest Beach pot utiliza contra cost centrul spa al Hotelului Magnolias. Un centru sportiv, care include terenuri de volei, fotbal şi tenis și masă de ping-pong, este disponibil la un cost suplimentar.

Printre opțiunile de divertisment se numără discoteca La Piovra, aflată la mai puţin de 5 minute de mers cu maşina, precum și excursii în zonă, organizate la cerere și la un cost suplimentar.

Staţiunile Primorsko și Kiten sunt situate la 3 km de Hotelul Forest Beach. În ambele localităţi puteţi găsi o varietate largă de restaurante, baruri, cafenele și cluburi de noapte. Aeroportul Burgas este situat la 60 km, iar serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Oferta de sejur la Forest Beach 4*

Recomanda acest hotel:  


 Forest Beach

 Forest Beach
 Forest Beach
 Forest Beach

Date de contact
Forest Beach 4* Primorsko
Adresa: IYC Primorsko, 8181 Primorsko, Bulgaria