Pamporovo 5* Pamporovo | Cazare la Pamporovo 5* Pamporovo

Pamporovo 5*, Pamporovo

Pamporovo 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pamporovo 5*
Localizare: Pamporovo este cel mai luxos hotel din regiune. Este situat in fata bisericii "Uspenie na Presveta Bogoroditsa", in centrul statiunii.
Dotari hotel: Hotelul dispune de 3 camere single, 58 camere double, 12 apartamente de lux si un apartament prezidential pe doua etaje cu sauna si jacuzzi. Toate camerele si apartamentele sunt mobilate si au mini- bar, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par etc. Majoritatea camerelor au balcon. In camerele duble fara balcon nu este disponibil extra bed.
Apartamentele mici au sufragerie si dormitor, separate prin arc, baie cu dus. Apartamentele mari au sufragerie si dormitor, separate printr-o usa, cablu/sat TV, mini- bar, seif, doua bai, telefon direct, uscator de par.
Apartamentele VIP: la primul etaj au o sufragerie mare. La al doilea etaj- dormitorul, cablu/sat TV, talefon, mini- bar, seif, doua bai, telefon direct, jacuzzi, sauna, balcon. Din camere si apartamente se pot vedea muntii si partia de ski care inconjoara statiunea.
Facilitati hotel: Un restaurant de lux, un lobby bar, un club de noapte si un Irish pub, piscina acoperita, sala de fitness, coafor, sauna, jacuzzi, solar, masaj, cosmetica, centru de cumparaturi, etc.

Pamparovo este o statiune moderna, situata in inima muntilor Rodopi, printre cele mai sudice statiuni de ski din Europa. Pamporovo este cea mai insorita dintre resorturile de ski bulgaresti cu zapada intreg sezonul, avand partiile in conditii excelente.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pamporovo

 Pamporovo
 Pamporovo
 Pamporovo
 Pamporovo
 Pamporovo
 Pamporovo

Date de contact
Pamporovo 5* Pamporovo
Adresa: Pamporovo, Bulgaria