MPM Merryan 3* Pamporovo | Cazare la MPM Merryan 3* Pamporovo

MPM Merryan 3*, Pamporovo

MPM Merryan 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii MPM Merryan 3*
Hotel MPM MERRYAN impresioneaza prin stilul arhitectural unic, care combină tradiţia şi moderne soluţii bulgare.

Hotel MPM MERRYAN are 5 etaje si oferă oaspeţilor săi un studio cu jacuzzi, 4 camere duble, 11 camere duble cu paturi separate, 5 apartamente cu jacuzzi, camera cu dormitor si living (canapele din piele, loc de recreere). Toate camerele sunt moderne şi bine concepute si sunt dotate cu baie cu cada / dus, mini bar, internet, telefon, cablu TV. În cameră, există posibilitatea de pat suplimentar.

Hotel MPM MERRYAN dispune de un restaurant cu 60 de locuri, generos - Rodopi stil tradiţional. Oferă preparate din bucătăria bulgară şi europeana, un meniu bogat de preparate gastronomice, atmosfera placuta si servicii excelente. Lobby bar cu 40 de locuri, o varietate de cocktailuri, băuturi răcoritoare şi dulciuri.Spa şi agrement: oferă o saună finlandeză din lemn masiv, în combinaţie cu piatra naturala, baie de aburi, Jacuzzi, sala de fitness, o varietate de masaje.

Facilitati hotel: este potrivit pentru turismul de conferinţe. Dispune de o sala de conferinte-60 locuri, dotate cu multimedia, ecran, flipchart, laptop,Agrement: evenimente sportive şi excursii culturale, în Rhodopes. Vizite la pesteri, drumetii, rock alpinism, sporturi extreme, echitaţie şi multe altele. Recomandări pentru motoscutere de zăpadă . Pentru oaspeţii hotelului este disponibil magazin de marfuri sportive, centrul pentru masaj complet.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 MPM Merryan

 MPM Merryan
 MPM Merryan
 MPM Merryan
 MPM Merryan