Toro Negro 3* Nisipurile De Aur | Cazare la Toro Negro 3* Nisipurile De Aur

Toro Negro 3*, Nisipurile De Aur

Toro Negro 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Toro Negro 3*
Aflat la 500 de metri de cea mai apropiată plajă şi la 2 minute de mers cu maşina de Nisipurile de Aur, hotelul Toro Negro oferă camere moderne cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WLAN. Există un restaurant à la carte cu şemineu, unde puteţi savura preparate din bucătăria bulgărească.
Toate camerele hotelului Toro Negro au TV prin cablu, balcon şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, camerele includ facilităţi de relaxare şi frigider. În camere se pot livra băuturi răcoritoare şi gustări.

Puteţi închiria biciclete şi autoturisme la recepţia deschisă nonstop, unde este disponibil şi un seif gratuit. Serviciile de spălătorie şi de călcătorie sunt oferite la un cost suplimentar. La cerere, aveţi la dispoziţie facilităţi de călcat gratuite şi un uscător de păr gratuit.

Cele mai apropiate magazine şi restaurante sunt la 300 de metri, în timp ce parcul acvatic Aquapolis este la 1,5 km de hotelul Toro Negro. Centrul oraşului Varna, autogara şi gara se află pe o rază de 15 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Toro Negro

 Toro Negro
 Toro Negro
 Toro Negro
 Toro Negro
 Toro Negro
 Toro Negro

Date de contact
Toro Negro 3* Nisipurile De Aur
Adresa: Golden Sands, 9000 Nisipurile de Aur, Bulgaria