Marina Residence 3*+ Kavarna | Cazare la Marina Residence 3*+ Kavarna

Marina Residence 3*+, Kavarna

Marina Residence 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Marina Residence 3*+
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : ApartHotel МАRINA RESIDENCE este situat la 45 minute de Varna si aeroportul internaţional, 30 minute Statiunea Nisipurile de Aur si Albena, 15 minute Statiunea Balcic, 5 minute de terenuri de golf, 2 minute de mers pe jos pana la plajă şi zona portuară.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : ApartHotel МАRINA RESIDENCE este o reşedinţă privată situată în zona mării la Kavarna, reşedinţă ce fascinează cu faţada ei eleganta vederea la portul de iahturi.Marina Residence se bucură de o vedere panoramica la mare. Este aproape de cele trei terenuri de golf , această reşedinţă intima este un loc privilegiat pentru a petrece o vacanta sau un weekend romantic cu prietenii. Complet mobilat si utilat in stil modern, apartamentele asigura confortul şi liniştea de oaspeţii sai.

STRUCTURA DE CAZARE : ApartHotel МАRINA RESIDENCE cuprinde 32 de apartamente private şi oferă mobilier de calitate, terase spaţioase, şi o piscină dotata cu lumini ,zona toddler şi finisate cu materiale anti slide. In apartamente se pot caza pina la patru persoane. Un dormitor are un pat dublu şi există, de asemenea, o canapea extensibilă de două persoane în living. Există o bucătărie complet echipată cu masa mare, TV prin cablu şi o baie cu jacuzzi colţ generos. Ambele - living si dormitor - au acces la o terasa mare. Marea majoritate a apartamentelor au vedere la mare.
SERVICII SI FACILITATI : ApartHotel МАRINA RESIDENCE dispune de piscină, satelit / cablu TV, sezlonguri, A/C,DVD Player , lift şi spaţii de parcare monitorizate 24/24 ore. Plaja centrala este foarte mare şi nu este aglomerata ca multe dintre plajele din statiunile celelalte Există o mare selecţie de baruri, restaurante, magazine si cluburi de noapte pentru a vă bucura pe perioada sederii . În timpul sezonului de vârf de închiriere, primarul din Kavarna organizează frecvent şi concerte rock clasice pe stadionul oraşului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Marina Residence

 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence
 Marina Residence

Date de contact
Marina Residence 3*+ Kavarna
Adresa: KAVARNA
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie