Sun Village 4* Byala | Cazare la Sun Village 4* Byala

Sun Village 4*, Byala

Sun Village 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sun Village 4*
Sun Village este un complex de vile de lux, situat la 250 de metri de plaja de nisip din Byala, cu vedere panoramică la mare. Acesta oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Vilele decorate în culori calde şi luminoase de la Sun Village au echipamente moderne de bucătărie, inclusiv mașină de spălat vase și mașină de spălat. Fiecare are un balcon și un patio mobilat, cu verdeaţă. Unele au saună privată, cameră de relaxare și cadă cu hidromasaj.

Una dintre piscine oferă jeturi de masaj și zonă pentru copii. Opţiunile de divertisment includ o cameră comună cu tenis de masă, darts și fotbal de masă.

Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse, iar serviciile de curățenie în timpul sejurului dumneavoastră sunt la cerere și la un cost suplimentar.

Personalul amabil poate organiza excursii cu barca și ATV-ul, sesiuni de cumpărături și activități nautice, precum canotaj, pescuit și scufundări.

Cele mai apropiate restaurante și magazine sunt la 300 de metri de Village Sun. Obzor, cu parcul său de distracții, se află la 6 minute de mers cu mașina.

Recomanda acest hotel:  


 Sun Village

 Sun Village
 Sun Village
 Sun Village

Date de contact
Sun Village 4* Byala
Adresa: Green Hills Area, 9101 Byala, Bulgaria
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie