Yanakiev Club 4* Borovets | Cazare la Yanakiev Club 4* Borovets

Yanakiev Club 4*, Borovets

Yanakiev Club 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Yanakiev Club 4*
Localizare: Club Hotel Yanakiev este unul dintre hotelurile din statiunea de munte Borovets, fiind situat intr-o batrana padure de conifere, in inima statiunii, chiar pe partia de ski. Hotelul Yanakiev din Borovets ofera o combinatie ideala intre liniste si frumusetea muntilor, avand clasificarea de 4 stele.

Facilitati: restaurant, lobby bar, piano bar, restaurant fast-food, centru spa (baie de aburi, sauna si un salon pentru diferite tipuri de masaj), piscina, coafor, cosmetica, sala de conferinta, parcare interioara deschisa. Numeroasele facilitati pe care hotelul le ofera clientilor, cum ar fi modernul centru de ski, piscina cu vedere spre partia de ski, centrul SPA si multe altele, vor face vacanta oaspetilor hotelului o experienta de neuitat. Restaurantul are vedere spre partiile de ski din statiune. Lobby-barul si pentru seara piano-barul ofera o atmosfera placuta si calda dupa orele de sport. Pentru cei grabiti care nu vor sa piarda mult timp cu masa exista un restaurant fast-food in stanga hotelului. Daca vremea este frumoasa exista posibilitatea de a servi masa pe terasa insorita. Hotelul dispune si de zona de parcare. Spa & Wellness: centrul SPA este situat la parter si la mezanin. Acesta are baie de aburi, sauna, laconium si un departament pentru diferite tipuri de masaj. Piscina are vedere catre partia de ski. Centrul de ski al hotelului dispune de skiuri si clapari care pot servi oaspetilor hotelului. Sala de conferinte ofera posibilitatea efectuarii de seminarii, intalniri si conferinte.

Dotari camere: Hotelul Yanakiew are 34 camere duble si 6 apartamente. Toate acestea au balcoane cu vedere spre munte sau spre centrul statiunii si sunt dotate cu TV, telefon, minibar, internet, WC/dus sau baie, uscator de par.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Yanakiev Club 4*

Recomanda acest hotel:  


 Yanakiev Club

 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club
 Yanakiev Club

Date de contact
Yanakiev Club 4* Borovets
Adresa: Borovets, 2010 BoroveČ›, Bulgaria