Eagle Rock 2* Borovets | Cazare la Eagle Rock 2* Borovets

Eagle Rock 2*, Borovets

Eagle Rock 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Eagle Rock 2*
Localizare: Apartamentele pentru oaspeți Eagle Rock sunt situate la 2 km de parcul Național Rila și parcul ecologic Beli Iskar, 7 km de stațiunea Borovets, la 15 kilometri de statiunea Malyovitsa, la 7 km de orașul Samokov și 60 km de centru orasului Sofia.

Cazare: Eagle Rock ofera cazare in apartamente complet mobilate cu mobilier modern, dotate cu o chicinetă /un frigider, plite ceramice, cuptor, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, fierbător electric și ustensile de/. Încălzire în timpul iernii se face prin radiatoare electrice.

STUDIO 2+0: Aproximativ 30 de metri pătrați. Studiourile constau dintr-un dormitor cu un pat dublu sau două paturi, un dulap, o măsuță de toaletă cu o oglindă, noptiere și un dulap, o zonă de living cu o chicinetă, o măsuță de cafea și un TV, o baie cu o cadă sau un duș și o toaletă și o terasă cu vedere la grădină sau la munte. Capacitatea maximă este de 2 adulți.

STUDIO 2+1: Aproximativ 36 de metri patrati. Studiourile consta dintr-un hol, un dormitor cu un pat mare dublu sau două paturi, un dulap, o măsuță de toaletă cu o oglindă, noptiere, canapea extensibila si un dulap, o zonă de living cu o chicinetă, o măsuță de cafea, un TV și o masă cu 4 scaune, o baie cu o cadă și o toaletă și o terasă. Capacitatea maximă este de 2 adulți cu 1 copil sau 3 adulti.

APP 2+2: Aproximativ 86 de metri pătrați. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un hol, un dormitor cu un pat mare dublu sau două paturi, un dulap, o măsuță de toaletă cu o oglindă, noptiere, canapea extensibila si un dulap, o zonă de living cu o chicinetă, o canapea extensibila, o masuta de cafea, un TV și o masă cu 4 scaune, o baie cu o cadă și o toaletă și o terasă. Capacitatea maximă de 3 adulți și 1 copil sau 4 adulti.

APP 4+2: Aproximativ 84 de metri pătrați. Apartamentele cu doua dormitoare consta dintr-un hol, doua dormitoare cu un pat dublu sau două paturi de o persoană, în fiecare, un dulap, o măsuță de toaletă cu o oglindă, noptiere, canapea extensibila si un dulap, o zonă de living cu o chicinetă, o canapea extensibila, o masuta de cafea, un TV și o masă cu 4 scaune, două băi cu o cadă și o toaletă și două terase. Capacitatea maximă este de 5 adulți și 1 copil sau 6 adulti.
Pătuț de copil este gratuit, la cerere prealabilă.
Hotelul și infrastructura adiacenta sunt accesibile pentru persoanele în scaune cu rotile.
Cazarea cu animale de companie nu este permis.
Oaspeții au la dispoziție: Un bar, un restaurant și o cafenea. O grădină cu mobilier de grădină și un grătar. o bibliotecă și o sală de jocuri de noroc. Închiriere de echipamente de schi, o școală de schi și un dulap de schi. Călărie în regiune. Biciclete și mașini de închiriat, biliard și tenis de masă. O parcare. Transferurile. O recepție 24/7.
Acces la internet Wireless în zonele publice ale hotelului, grădină și apartamente. Carti, filme pe DVD, muzica pentru copii, jocuri de masă și loc de joacă pentru copii. Centru SPA: saună, sală de fitness, o baie de aburi. Prețurile EAGLE ROCK ** includ: Mâncare și băuturi: Mic dejun– 08.00 – 10.00 – pe un bufet sau un meniu /în funcție de numărul de persoane/ Cafea și băuturi carbogazoase de la recepție Sport și divertisment: Parcare Acces la internet Wireless în zonele publice ale hotelului /receptie, gradina, restaurant/ Gratar

Recomanda acest hotel:  


 Eagle Rock

 Eagle Rock
 Eagle Rock
 Eagle Rock
 Eagle Rock
 Eagle Rock
 Eagle Rock