Alpin 4* Borovets | Cazare la Alpin 4* Borovets

Alpin 4*, Borovets

Alpin 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alpin 4*
Hotelul ofera: restaurant, lobby bar, masaj, sauna, Jacuzzi, depozitare echipament de ski. Hotelul ofera de asemenea un sat de vacanta cu sase case cu un nivel si doua case cu doua nivele. Vilele “Alpin” se gasesc in apropierea hotelului.
Camera dubla: o camera cu doua paturi separate, garderoba in hol, TV, telefon, WC/ dus sau cada.
Cabana cu un nivel: doua camere si hol de intrare cu loc pentru depozitarea echipamentului de ski; in prima camera se gaseste: un pat normal + un pat suplimentar (fotoliu extensibil), TV, telefon, garderoba; in a doua camera este un dormitor cu pat matrimonial. In vila se gaseste o baie cu dus si sauna pentru 2-3 persoane.
Cabana cu doua nivele: La primul etaj – doua camere, hol de intrare cu loc pentru depozitarea echipamentului de ski; in prima camera se gaseste: un pat normal + un pat suplimentar (fotoliu extensibil), TV, telefon, garderoba; in a doua camera este un dormitor cu un pat matrimonial. In vila este o baie cu dus si sauna pentru 2-3 persoane. La al doilea etaj – camera cu trei paturi normale, TV, telefon si baie cu dus. Cele doua etaje ale cabanei au intrari separate. In caz de nevoie (familie mare sau grup) este posibila utilizarea scarilor dintre etaje din interior.

Recomanda acest hotel:  


 Alpin

 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin
 Alpin