Pirina Club 3* Bansko | Cazare la Pirina Club 3* Bansko

Pirina Club 3*, Bansko

Pirina Club 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pirina Club 3*
Localizare: Hotelul Pirina Club este un hotel de trei stele situat într-un nou cartier de Bansko, de unde este uşor să ajungi in zona veche a statiunii. Este construit in stil tipic Bansko. Centrul oraşului Bansko se află la o plimbare de 10 minute. Terenul de golf Pirin se află la 4 km de hotel. La cerere se oferă servicii de transfer la aeroportul din Sofia.

Facilitati: Hotelul Pirina Club oferă un serviciu gratuit de transfer la teleschi, aflat la 700 m de clădire. Oaspeţii au la dispoziţie internet Wi-Fi gratuit, balcon privat şi numeroase facilităţi spa. Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria bulgară la restaurantul hotelului, care are un şemineu plăcut. Pe terasa din grădină sunt disponibile facilităţi pentru grătar. Gama impresionantă de facilităţi de wellness include cadă cu hidromasaj, saună, sală de sport şi salon de masaj. Oaspeţii pot închiria biciclete, maşini şi echipament de schi direct de la proprietate. De asemenea, prin intermediul Pirina Club se pot rezerva lecţii de schi şi călărie.

Dotari camere: Hotelul Pirina Club dispune de 30 camere (2 +1), fiecare cu TV cablu, conexiune internet si telefon, minibar. Toate camerele Hotelului Pirina Club includ baie privată şi balcon privat cu vedere superbă la munţii din jur. La cerere, se pot servi în cameră micul dejun şi prânzul la pachet.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pirina Club

 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club
 Pirina Club

Date de contact
Pirina Club 3* Bansko
Adresa: 13 Krastyo Asenov Str, 2770 Bansko, Bulgaria