Pirin Heights Aparthotel 2* Bansko | Cazare la Pirin Heights Aparthotel 2* Bansko

Pirin Heights Aparthotel 2*, Bansko

Pirin Heights Aparthotel 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pirin Heights Aparthotel 2*
Situat la 700 de metri de telegondola din Bansko, hotelul de apartamente Pirin Heights oferă o piscină interioară şi o saună de sezon gratuită. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate zonele, iar în apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită.

Fiecare apartament are TV cu canale prin cablu, o cameră de zi cu o zonă de relaxare cu o canapea şi o zonă de luat masa. Există şi o bucătărie sau o chicinetă utilată complet. Baia are duş, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. La cerere, se oferă facilităţi de călcat. Unele unităţi au balcon privat cu vedere la munte sau la grădină.

Hotelul de apartamente Pirin Heights are un local cu autoservire şi un snack bar care asigură băuturi calde şi reci şi gustări, iar la un cost suplimentar puteţi apela la room service.

Serviciile şi facilităţile disponibile la un cost suplimentar includ transferuri de la/la aeroport, şcoală de schi, echipament de schi şi un garaj subteran.

Bucurându-se de o locaţie convenabilă, hotelul Pirin Heights este situat la 1,5 km de centrul oraşului Bansko, unde puteţi vizita strada comercială principală Pirin. Aveţi la dispoziţie diverse restaurante, magazine alimentare, cafenele şi baruri. Gara din Bansko se află la mai puţin de 2 km.

Recomanda acest hotel:  


 Pirin Heights Aparthotel

 Pirin Heights Aparthotel
 Pirin Heights Aparthotel
 Pirin Heights Aparthotel
 Pirin Heights Aparthotel
 Pirin Heights Aparthotel

Date de contact
Pirin Heights Aparthotel 2* Bansko
Adresa: BANSKO