Alfa Resort Bansko Termal 5* Bansko | Cazare la Alfa Resort Bansko Termal 5* Bansko

Alfa Resort Bansko Termal 5*, Bansko

Alfa Resort Bansko Termal 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alfa Resort Bansko Termal 5*
Complexul este format dintr-o cladire principala cu patru nivele si o sectiune rezidentiala ce consta in 6 unitati de 3 etaje, 6 vile double de 2 etaje si 7 vile single de 2 etaje. Arhitectura este o combinatie unica a stilului local cu elemente moderne. Complexul este situat la o distanta de 5 km de Bansko, aproape de izvorul mineral al localitatii Banya si langa un rau de munte cu apa limpede.
Complexul ofera: centru wellness si spa, teren de fotbal cu iarba naturala, miniteren de fotbal cu suprafata cauciucata, teren de baschet, teren de volei, doua terenuri de tenis (pamant), masa de tenis, billiard, muzica live (in anumite zile), programe de divertisment (in anumite zile), internet wireless in lobby, piscina interioara cu jacuzzi cu apa minerala, piscina exterioara conectata cu cea interioara cu apa minerala, piscina interioara pentru copii cu apa minerala, camera de masaj (contra cost), gimnastica, bar, sali de conferinta, centru de congrese (contra cost), transport pana la partia principala din Bansko.
Camera: aer conditionat, TV, minibar, telefon, seif, baie cu cada.
Apartament (un dormitor): dormitor si living cu mobilier tapitat, aer conditionat, TV, frigider, telefon, minibucatarie, WC, dus.

Recomanda acest hotel:  


 Alfa Resort Bansko Termal

 Alfa Resort Bansko Termal
 Alfa Resort Bansko Termal
 Alfa Resort Bansko Termal