Kaliakria Resort 4* Balcik | Cazare la Kaliakria Resort 4* Balcik

Kaliakria Resort 4*, Balcik

Kaliakria Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kaliakria Resort 4*
Situat în apropierea vechiului oraş pescăresc Balcic, Kaliakria Resort din aşa-numita Rivieră a Golfului oferă vederi superbe la mare şi a fost conceput în stil elegant de către arhitecţi spanioli şi bulgari.

Staţiunea Albena, renumită în lumea întreagă, se află la numai 15 minute cu maşina, iar Aeroportul Varna este la aproximativ 40 minute cu maşina.

Stilul Kaliakria reprezintă un amestec de trăsături tipic mediteraneene cu elementele arhitecturii locale bulgare. Veţi avea o şedere plăcută în complexul cu parapete din piatră, teracotă pictată şi nuanţe de crem, cărări pavate cu piatră şi grădini impresionante.

Apartamentele foarte spaţioase oferă terase generoase cu vedere spre unul dintre terenurile de golf şi mare.

Savuraţi produse proaspete, naturale şi de sezon în Bistroul Turquoise, cu gustul unic al mâncării sănătoase. De la începutul lunii iunie până la sfârşitul lunii august, sunt oferite la piscină mese de prânz cu grătar delicios.

Barul Totally Romantic se află lângă o piscină mare, vara fiind deschisă până seara, servindu-se băuturi proaspete şi cocktailuri. În timp ce savuraţi o băutură seara, puteţi asista la diferitele spectacole de divertisment oferite de artişti DJ, muzicieni şi cântăreţi.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Kaliakria Resort

 Kaliakria Resort
 Kaliakria Resort
 Kaliakria Resort
 Kaliakria Resort
 Kaliakria Resort
 Kaliakria Resort