Vile Vita Park 3* Albena | Cazare la Vile Vita Park 3* Albena

Vile Vita Park 3*, Albena

Vile Vita Park 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vile Vita Park 3*
Vile Vita Park 3* din Albena sunt amplasate in frumoasa zona de parc a Albenei si este locul ideal pentru vacanta dumneavoastra de vara. Complexul ofera cazare la alegere in camerele confortabil amenajate unde vi se asigura intimitatea si linistea dorite. Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja.

Vilele Vita Park 3* din Albena dispun de Piscina descoperita, piscina acoperita (in hotelul invecinat Ralitsa), restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant "à la carte" Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, bar Havana (pe plaja), salon de coafura, manichiura si pedichiura, masaj, internet café, rent a car, schimb valutar, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, sala de conferinte.

Vilele Vita Park 3* din Albena sunt amenajate modern, au aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV cu televiziune prin cablu si frigider (unele vile sunt dotate cu bucatarie amenajata cu ustensile). Capacitate maxima de cazare: patru adulti + 1 copil.

Recomanda acest hotel:  


 Vile Vita Park

 Vile Vita Park
 Vile Vita Park
 Vile Vita Park

Date de contact
Vile Vita Park 3* Albena
Adresa: albena