Panorama 3* Albena | Cazare la Panorama 3* Albena

Panorama 3*, Albena

Panorama 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Panorama 3*
Localizare: Hotelul este situat la 600 de metri de plaja, in zona linistita si calma a statiunii. In imediata apropiere este Centrul comercial.

Structura de cazare: Este o cladire de 4 etaje si ofera 150 de camere, 3 apartamente si 16 mezonete. Hotelul dispune atat de camere pentru fumatori, cat si pentru nefumatori.

Toate camerele au telefon, televizor cu program prin satelit, balcon si posibilitate de instalare a celui de-al treilea pat, aer conditionat. Se ofera spre inchiriere frigidere.

Apartamentele sunt formate din trei camere - doua dormitoare si o sufragerie si sunt potrivite pentru cazarea familiilor cu pana la patru adulti si doi copii. Mezonetele din Hotelul Panorama sunt repartizate la primul etaj ale hotelului si sunt compuse din doua camere cu scara exterioara conectoare.

In mezonete pot fi cazate 4 persoane si exista posibilitatea pentru instalarea unui pat suplimentar.

Activitati recreative: badminton; tenis de masa; biliard pentru toti oaspetii peste 15 ani; sah; volei pe plaja; mini fotbal; surfing (numai daca clientii au licenta) – o data pe saptamana gratuit; darts; o data pe saptamana o ora de tenis gratuit in Low si Mid Season.

In sezonul de varf se plateste pe loc. Animatie si spectacole; gradinita.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Panorama

 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama
 Panorama

Date de contact
Panorama 3* Albena
Telefon: +35957962398