Laguna Beach 4* Albena | Cazare la Laguna Beach 4* Albena

Laguna Beach 4*, Albena

Laguna Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Laguna Beach 4*
Localizare: Hotelul Laguna Beach este situat in statiunea Albena, pe malul marii, in apropiere de Luna Park.

Facilitati hotel: Hotelul Laguna Beach a fost renovat in anul 2000 si dispune de un restaurant cu aer conditionat, unde puteti sa gustati un sortiment bogat de preparate tipic bulgaresti precum si din bucataria internationala, bar cu separeuri, snack bar, sala pentru congrese cu 250 locuri cu aer conditionat, sala internet cu aer conditionat, acces la internet Wi-Fi in toate spatiile publice ale hotelului, casa de schimb valutar, o piscina interioara incalzita si alta piscina in aer liber cu jacuzzi, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, precum si gradinita pentru copii, parcare.

Dotari camere: Camerele hotelului Laguna Beach sunt mobilate modern si au balcon, baie cu cabina de dus si toaleta, telefon, aer conditionat, televizor cu program prin satelit. Se ofera spre inchiriere frigider, seif. In apropierea hotelului, exista salon de frizerie, club de inot, atelier foto, magazine.

CENTRU SPA: In apropiere de hotelul Laguna Beach se afla centrul balneologic “Medica”, unde se ofera diferite programe cosmetice si programe de tratament, precum si sala de fitness.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV

Oferta de sejur la Laguna Beach 4*

Recomanda acest hotel:  


 Laguna Beach

 Laguna Beach
 Laguna Beach
 Laguna Beach
 Laguna Beach
 Laguna Beach
 Laguna Beach

Date de contact
Laguna Beach 4* Albena
Adresa: Albena Resort, 9620, Bulgaria