Kaliopa 3* Albena | Cazare la Kaliopa 3* Albena

Kaliopa 3*, Albena

Kaliopa 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kaliopa 3*
Locatie: Hotelul Kaliopa este considerat unul din cele mai cautate hoteluri din Albena, aflandu-se pe plaja larga a complexului. "Kaliopa" are categoria de trei stele si a fost total renovat in anul 2001. Palatul Reginei Maria din Balcic se află la 15 minute de mers cu mașina, iar centrul stațiunii Nisipurile de Aur este la 14 km. Aeroportul din Varna se află la 40 km.

Facilitati: Hotelul Kaliopa este o cladire de patru etaje, cu doua sectoare si un lift. La dispozitia turistilor sunt: restaurant, bar cu separeuri, snack –bar, bar si piscina in aer liber. Se ofera seif la receptie, birou de schimb valutar, parcare, teren de joaca pentru copii, magazine, serviciu de masaj.

Sport: in imediata apropiere a hotelului se afla cel mai mare Centru de Tenis din Albena. In apropiere, exista si teren pentru minigolf. Se ofera spre inchiriat biciclete si autoturisme. Exista posibilitatea pentru volei, surfing si inot.

Dotari Camerele: in fiecare camera a hotelului Kaliopa este televizor cu program prin satelit, telefon, minibar, balcon, baie. Hotelul dispune de camere cu paturi supraetajate, perfecte pentru familii cu copii.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
Teren De Golf
TV

Recomanda acest hotel:  


 Kaliopa

 Kaliopa
 Kaliopa
 Kaliopa
 Kaliopa
 Kaliopa
 Kaliopa

Date de contact
Kaliopa 3* Albena
Adresa: Albena, 9620, Bulgaria