Dorostor 3* Albena | Cazare la Dorostor 3* Albena

Dorostor 3*, Albena

Dorostor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dorostor 3*
Localizare: Hotelul Dorostor este situat pe strada principala din Albena, doar la 20 de metri de plaja larga, inconjurat de restaurante confortabile cu specific diferit. In apropierea hotelului, este SPA centru “Medica”, care ofera o gama bogata de programe de insanatosire si refacere.

Facilitati: Hotelul reprezinta o cladire de sapte etaje cu 3 lifturi.
La dispozitia oaspetilor se ofera: bar cu separeuri, restaurant, seif la receptie spre inchiriat, cu o plata suplimentara, birou de schimb valutar.
Sport: In imediata apropiere a hotelului sunt amenajate doua terenuri de tenis, teren pentru mini golf, precum si bazin de inot acoperit. Fiecare vizitator are posibilitatea de a inchiria autoturism sau bicicleta.

Dotari camere: Hotelul are 132 de camere duble, dintre care 8 sunt legate intre ele printr-o usa si 15 camere single. In fiecare camera, este televizor cu program prin satelit, radio, telefon, baie si toaleta, balcon. Contra cost se poate inchiria in camera frigider.
Capacitate de cazare: Hotelul “Dorostor” pune la dispozitie 132 de camere duble si 15 camere single, un numar total de 279 paturi.

Facilitati hotel
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Dorostor

 Dorostor
 Dorostor
 Dorostor
 Dorostor
 Dorostor
 Dorostor