Dobrudja 3* Albena | Cazare la Dobrudja 3* Albena

Dobrudja 3*, Albena

Dobrudja 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dobrudja 3*
Localizare: Hotelul Dobrudja se afla in centrul statiunii, la 300 metri distanta fata de plaja, fiind simbolul statiunii Albena si cel mai inalt hotel. Autogara se află la 700 de metri. Aeroportul din Varna este la aproximativ 40 km.

Facilitati hotel Dobrudja: piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant principal, restaurant panoramic cu mâncăruri franţuzeşti, bar, cafenea, birou de schimb valutar, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), birou rent-a-car, acces persoane cu dizabilitati, night club, jocuri mecanice (contra-cost), biliard (contra-cost), internet cafe (contra-cost), tenis de masa (contra-cost), garaj, parcare.

Facilitati SPA: Hotelul Dobrudja detine unul dintre cele mai mari si mai performante centre SPA de pe litoralul bulgaresc. Procedurile sunt realizate in cea mai mare parte in urma controlului unui specialist. Contra cost, oaspetii au acces la urmatoarele facilitati: fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, diverse tratamente si porceduri.

Dotari camere: Camerele hotelului Dobrudja sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, minibar, posibilitate de conectare la internet (contra cost), baie cu cada, uscator de par, balcon, aer conditionat. Doar unele camere au balcon si aer conditionat.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Dobrudja

 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja
 Dobrudja

Date de contact
Dobrudja 3* Albena
Adresa: Albena, 9620, Bulgaria