Com 3* Albena | Cazare la Com 3* Albena

Com 3*, Albena

Com 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Com 3*
Locatie: Hotelul COM se afla la 980 metri de plaja, intr-o oaza de verdeata si liniste.

Facilitati si servicii hotel: Hotelul are propriul sau club de noapte, o piscina, un restaurant modern, lobby bar, snack bar, sala de gimnastica cu aer conditionat si un spatiu amenajat in aer liber pentru aerobic.

In cadrul hotelului Com veti avea parte de o atmosfera tinereasca, cu jocuri la piscina si in jurul acesteia, petreceri in club pana la rasaritul soarelui, experiente minunate pe plaja Albenei, concursuri de tir, gimnastica aerobica in apa, campionate de fotbal (se desfasoara pe cele 7 terenuri de fotbal ale Albenei), jocuri de tenis pe terenurile acoperite sau cele in aer liber din Albena, volei si fotbal pe plaja si multe alte activitati si surprize.

Petrecerile nocturne din jurul piscinei, show-urile de la amfiteatru si ritmurile incendiare din clubul .Com sunt intretinute de echipa de animatori, de DJ si de barmani.

Structura de cazare: Hotelul are 5 etaje si 327 de camere mobilate modern, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori.

Dotari camere: telefon, televizor cu program prin satelit, posibilitate de instalare a celui de al treilea pat, balcon. Atat in camere, cat si la receptie, restaurant sau in jurul piscinei exista acces Wi-Fi.

In receptia hotelului exista un internet cafe, o masa de billiard, darts si o masa de fotbal. Tot la receptie se pot inchiria contra cost frigidere sau seifuri. Este permisa cazarea cu animale de companie!

Serviciul Ultra All Inclusive la acest hotel include sezlongurile si umbrelutele (2 sezlonguri, 1 umbreluta/camera) pe plaja si la piscina si transferul cu Shuttle Bus catre/de la plaja la fiecare 30 minute, intre 09.00-17.00.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Sauna
Telefon
TV

Oferta de sejur la Com 3*

Recomanda acest hotel:  


 Com

 Com
 Com
 Com
 Com
 Com
 Com
 Com
 Com
 Com
 Com

Date de contact
Com 3* Albena
Adresa: Resort Albena, Albena 9620, Bulgaria