Placid 4* Zurich | Cazare la Placid 4* Zurich

Placid 4*, Zurich

Placid 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Placid 4*
Hotelul Placid Zurich, construit recent, în anul 2016 oferă camere duble şi suite amplasate pe 3 niveluri ale unei clădiri de afaceri cu 12 etaje din cartierul Albisrieden-Altstetten din Zürich. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.
Toate camerele au design atemporal, cu materiale preţioase şi TV cu ecran plat, serviciu de concierge digital pe iPad, zonă de relaxare şi aparat de cafea cu capsule de cafea gratuite. Acestea au ferestre din podea până în tavan, care pot fi deschise. Baia este separată de cameră printr-un perete de sticlă, fiind astfel integrată în spaţiul camerei şi include un duş, un uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele oferă vedere panoramică la Zürich şi la Alpi.

Restaurantul Buckhuser este o combinaţie de lounge, bar şi bistro şi serveşte preparate elveţiene clasice reinterpretate precum şi specialităţi internaţionale, realizate cu produse proaspete de sezon şi regionale.

Zona este apreciată de amatorii de ciclism, iar proprietatea pune la dispoziție biciclete cu design emblematic ce pot fi utilizate gratuit. La cerere şi la un cost suplimentar se pot facilita servicii de babysitting. Oaspeții beneficiază de acces la centrul de fitness al proprietăţii care oferă vedere panoramică la Zürich.

La Aeroportul din Zürich se ajunge în 30 de minute cu mijloacele de transport public, iar la gara principală din Zürich se ajunge cu mașina în 20 de minute.

Altstetten este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de transport public convenabil, excursii în oraș și cumpărături.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Zürich! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


Oferta de sejur la Placid 4*

Recomanda acest hotel:  


 Placid

 Placid
 Placid
 Placid