Danubius Pontic 4* Zimnicea | Cazare la Danubius Pontic 4* Zimnicea

Danubius Pontic 4*, Zimnicea

Danubius Pontic 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
9.3
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
10.0
Servicii:
10.0
Curatenie:
10.0
Confort:
10.0
Pret:
8.0
Imprejurimi:
8.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Danubius Pontic 4*
Localizat pe ponton plutitor, ofera clientilor sai momente de relaxare intr-un cadru natural desavarsit,pontonul fiind acostat intr-un golf care s-a format in timp la km 570 pe Dunare, aproape si de lacul Suhaia, creand astfel o microDelta, cu toate atuurile floristice si faunistice aferente unei Delte adevarate.
Este dotat cu trei punti, pe prima punte sunt dispuse camerele duble matrimoniale , pe a doua punte restaurantul, puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlong-uri pentru peisagistica si plaja, zona de bar si relaxare "after lunch".
-la nivelul al doilea sunt situate:
-un restaurant extrem de elegant, cu o capacitate de 24 de locuri,avand in dotare TV satelit, sistem home cinema, DVD, acces la Internet, sonorizare de cea mai buna calitate.
-in restaurant se pot organiza evenimente, si traininguri.
-barul la care puteti servi bauturi (alcoolice si racoritoare) preferate, dar si cele mai exotice si savuroase cocktailuri preparate la bar.
-la nivelul al treilea este situata terasa deschisa dotata cu 2 zone , zona de "after lunch", formata din 2 garnituri (canapea +2 fotolii) si masutele aferente, unde in fata barului exterior se pot savura digestivele si cafelele reconfortante , obligatorii dupa o masa copioasa, precum si zona de plaja: formata din sezlonguri si un generos jacuzzi , care va poate inveseli si mai mult ziua de vacanta.
pentru pescari se pot organiza partide de pescuit memorabile, cazare in 9 camere duble cu pat matrimonial, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet - incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora.
-se asigura pescarilor, (contra cost) locuri de pescuit, refrigerarea sau prepararea capturilor.
Tarife pescuit: Garla Iancului, Balta Suhaia,km 570 Dunare, 30 Ron / pers (de la rasarit pana la apusul Soarelui) , pentru o captura maxima de 5 kg peste salbatic (caras, platica, oblete, avat, mreana, biban, pitroc, stiuca, salau);
-pentru cei mai indrazneti si cu spirit de aventura dezvoltat, se pot organiza partide de vanatoare in fondul de vanatoare Suhaia

Recomanda acest hotel:  


 Danubius Pontic

 Danubius Pontic
 Danubius Pontic
 Danubius Pontic
 Danubius Pontic
 Danubius Pontic

Date de contact
Danubius Pontic 4* Zimnicea
Adresa: Str. Mihai Viteazul Nr.1, cam. 2, Loc. Zimnicea, Jud. Teleorman
Telefon: 0745764801
Fax: 0740200397