Zum Pinzger 3* Zillertal | Cazare la Zum Pinzger 3* Zillertal

Zum Pinzger 3*, Zillertal

Zum Pinzger 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Zum Pinzger 3*
Localizare:
Hotelul Zum Pinzger cu management de familie este situat chiar în centrul Stumm. Zonele de cumpărături şi cafenelele se află la câţiva paşi. Skibus-ul are staţie în faţa hotelului şi vă asigură deplasarea comod la instalaţii pe cablu ale Kaltenbach la cca. 2 km depărtare.

Facilitati hotel:
Hotelul primitor vă oferă pe lângă recepţie şi un restaurant şi un bar, loc de joacă pentru copii, ascensor şi un spaţiu pentru depozitarea schiurilor cu uscător de clăpari. În plus din facilităţile hotelului fac parte o zonă de spa de cca. 230 m² cu saună, băi saline şi aromatice, duş multi-funcţional şi cabină infra roşu. Zona vital vă stă la dispoziţie gratuit 15:00 şi 19:00. Locuri de parcare sunt disponibile gratuit, garaj contra cost.

Camere:
Camerele luminoase şi spaţioase dispun de grup sanitar cu duş şi WC, uscător de păr, TV-cablu, radio, telefon, w-lan, seif şi balcon. În tarif este inclus serviciul de masă în regim de demipensiune PLUS, care cuprinde un pahar de bun venit, mic dejun, bufet de gustări de după-amiază (15:00 - 17:00) şi meniuri la alegere cu 4 feluri de mâncare cu bufet de salate.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Zum Pinzger

 Zum Pinzger
 Zum Pinzger
 Zum Pinzger

Date de contact
Zum Pinzger 3* Zillertal
Adresa: Austria Zillertal