Vital Familien Landgasthof Stadt Wien 4* Zell Am See | Cazare la Vital Familien Landgasthof Stadt Wien 4* Zell Am See

Vital Familien Landgasthof Stadt Wien 4*, Zell Am See

Vital Familien Landgasthof Stadt Wien 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vital Familien Landgasthof Stadt Wien 4*
Hotel Vital Familien Landgasthof Stadt Wien este amplasat la 500 m de la centrul statiunii Zell am See, la 300 m de la telecabina City Express. Statia ski bus este amplasata langa hotel. Hotelul a fost construit in 1960, ultima renovare avand loc in 2008. Hotelul consta dintr-o cladire cu 3 etaje, in total 57 camere.

Masa: mic dejun- bufet suedez cu produse bio (07:30-10:30), snack bar (12:30-14:00), prajituri intre micul dejun si pranz (13:00-17:00), cina din 5 feluri de mancare (18:30-20:00) masa calda la alegere, salate, desert, saptamanal - diverse cine tematice (bufet taranesc, fondue si altele.); la cerere - meniu dietetic, vegetarian sau sarac in calorii, meniu pentru copii. Plata nu se poate face cu cardul. Cazare cu animale: nu este permisa.

Camera: cada sau dus, oglinda cosmetica, foehn, telefon, minibar, radio, TV prin cablu, seif (gratuit), pardoseala - mocheta (in camerele Sonnberg - parchet laminat)

Schimbarea lenjeriei de pat - o data pe saptamana. Schimbarea prosoapelor - zilnic. Curatenie in camere - zilnic

Dotari si servicii: Receptie (08:00-21:00), Bar, Restaurant, Parcare (gratuit), Internet in lobby (gratuit), Camera de pastrare a schiurilor

Relaxare si sport: Gratuit: Piscina exterioara incalzita, 3 tipuri de sauna, jacuzzi, grota salina. Cu plata: Solar, Masaj, Activitati de meditatie, Yoga, Consultatii de nutritie,Tratamente terapeutice si cosmetice
Pentru copii: Piscina pentru copii, Spatiu de joaca pentru copii cu DVD, Bona (la cerere, contra cost)

Recomanda acest hotel:  


 Vital Familien Landgasthof Stadt Wien

 Vital Familien Landgasthof Stadt Wien
 Vital Familien Landgasthof Stadt Wien
 Vital Familien Landgasthof Stadt Wien