Pension Maria 3* Zell Am See | Cazare la Pension Maria 3* Zell Am See

Pension Maria 3*, Zell Am See

Pension Maria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pension Maria 3*
Regiunea Zell am See - Kaprun este una dintre cele mai indragite zone turistice din Alpii Austrieci, oferind multiple posibilitati de agrement, atat vara cat si iarna.

Aceasta regiune este renumita si datorita ghetarului Kitzssteinhorn, care este situat la o altitudine de peste 3000 m.

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, zona este un adevarat paradis, avand un numar de 54 de partii de ski, amenajate pe o distanta totala de 138 km. Partiile amenajate au grade diferite de dificultate:

albastre, sunt partii usoare destinate in general incepatorilor
rosii, sunt partii de dificultate medie
negre, sunt partii cu un grad de dificultate ridicat
Europa Sport Region Zell am See - Kaprun, ofera iubitorilor de sporturi alpine, conditii deosebite, intr-un peisaj feeric si vacante de neuitat.

Recomanda acest hotel:  


 Pension Maria

 Pension Maria
 Pension Maria
 Pension Maria

Date de contact
Pension Maria 3* Zell Am See
Adresa: Bruck an der Glocknerstrasse, un orasel turistic linistit si placut, situat in inima Alpiilor Austrieci, in zona Zell am See - Kaprun. Pensiunea noastra va intampina cu o atmosfera calda si familiara. Pensiunea Maria va ofera servicii de cazare in regim de pensiune cu mic dejun inclus. Fiind amplasata intr-o locatie ideala pentru practicarea sporturilor de iarna, dar si a activitatilor de agrement, pensiunea Maria va ofera serviciile sale de cazare in orice perioada a anului.