Mountain Apartments 2* Zell Am See | Cazare la Mountain Apartments 2* Zell Am See

Mountain Apartments 2*, Zell Am See

Mountain Apartments 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mountain Apartments 2*
Mountain Apartments este situat la 2 km de centrul localității Zell am See și la 800 de metri de Lacul Zell și oferă cazare în sistem self-catering, cu grădină și acces gratuit la WiFi. Proprietatea este la 2,2 km de terenul de golf Zell am See-Kaprun și la 1,4 km de telecabina Areitbahn.

Apartamentele au o bucătărie sau o chicinetă bine echipate și o baie privată cu duș sau cadă. Unele dintre apartamente au balcon sau terasă.

La 500 de metri de proprietate se află un restaurant și un magazin alimentar. Un magazin de brutărie este la doar 50 de metri.

Oaspeții de la Mountain Apartments au acces la un depozit de schi, situat la 2,3 km distanță. Activitățile din împrejurimi includ schi, golf și ciclism. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Închiriere de echipamente de schi și o școală de schi se află la 2,3 km, iar pasagerii pot fi cumpărați 2,3 km de proprietate. O stație de autobuz public este chiar afară. Oprirea autobuzului de schi gratuit se află la 250 de metri, oferind conexiune la zona de schi Kitzsteinhorn. Centrul termal Tauern Spa se află la 3 km.

Facilitati hotel
Internet

Recomanda acest hotel:  


 Mountain Apartments

 Mountain Apartments
 Mountain Apartments
 Mountain Apartments

Date de contact
Mountain Apartments 2* Zell Am See
Adresa: Berglandstrasse 3, 5700 Zell am See, Austria
Telefon: Berglandstraße 3, 5700 Zell am See, Austria