Aparthotel Garni Schmittenhof 4* Zell Am See | Cazare la Aparthotel Garni Schmittenhof 4* Zell Am See

Aparthotel Garni Schmittenhof 4*, Zell Am See

Aparthotel Garni Schmittenhof 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aparthotel Garni Schmittenhof 4*
Aparthotelul Garni Schmittenhof este un hotel modern situat la aproximativ 1.5 km distanta fata de centrul statiunii si la doar 100 m distanta de catre domeniul skiabil Zell am See. In fata hotelului exista o statie de skibus.

Hotelul dispune de lobby, receptie, salon de zi cu TV (plasma), lift, sala pentru micul dejun, bar, locuri de parcare gratuite pentru oaspetii hotelului.
Centrul wellness al hotelului recent renovat si imbunatatit va ofera posibilitatea de folosire gratuita de la orele 15:00 - 20:00 a saunei, baie de aburi, cabina infrared, pestera gheata si dus multifunctional.Contra cost va sta la dispozitie serviciile solarului si masaj.

Camerele confortabile ale hotelului sunt destinate in exclusivitate pentru nefumatori si sunt dotate cu baie cu dus, grup sanitar propriu, TV prin satelit sau cablu, telefon, acces internet (contra cost), radio, seif, uscator de par iar o parte din camerele hotelului dispun si de balcon.

SERVICII INCLUSE: Masa in regim DEMIPENSIUNE (bufet la micul dejun cu mancaruri reci si calde, o gustare mica dupa amiaza de la 16:00 la 17:00 si cina cu 4 feluri de mancare si bufet de salate.

Recomanda acest hotel:  


 Aparthotel Garni Schmittenhof

 Aparthotel Garni Schmittenhof
 Aparthotel Garni Schmittenhof
 Aparthotel Garni Schmittenhof
 Aparthotel Garni Schmittenhof