Pensiunea Mosorel - Sat Magura 3* Zarnesti | Cazare la Pensiunea Mosorel - Sat Magura 3* Zarnesti

Pensiunea Mosorel - Sat Magura 3*, Zarnesti

Pensiunea Mosorel - Sat Magura 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Mosorel - Sat Magura 3*
Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de tel: 0745 024 471
Fiecare dintre noi simte la un moment dat ca are nevoie de repaus de la activitatile cotidiene. Fie ca este vorba de un sejur, de un concediu, o escapada, Pensiunea Mosorel este locul ideal pentru petrecerea timpului dvs.

Situata in Parcul Natioanl Piatra Craiului, in satul Magura, la cota 1000, inconjurata de un decor natural rupt din poveste, locatia noastra va pune la dispozitie:

- 10 camere
- 6 casute din lemn
- sala de mese

Fiecare camera dispune de baie proprie ( dotata cu cabina de dus, spatiu generos, iluminata natural si artificial ), televizor, televiziune prin satelit, balcon.
Sala de mese cu o capacitate de 30 locuri, este destinata oaspetilor nostri pentru servirea meselor principale, pentru organizarea de intalniri si petreceri, cu bucatarie complet mobilata la dispozitia dvs., decorata in stil rustic.
Ne gandim si la copii dvs , si va oferim pentru ei programe de creatie si de pictura, sa ii tina ocupati cat timp va savurati cafeaua furati de peisajele unice.
Daca nu am reusit sa va trezim interesul consultati oferta noastra de pret si veti gasi si dvs, un raport calitate pret ridicat.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Mosorel - Sat Magura

 Pensiunea Mosorel - Sat Magura
 Pensiunea Mosorel - Sat Magura
 Pensiunea Mosorel - Sat Magura