Pensiunea Gura Raului 1* Zarnesti | Cazare la Pensiunea Gura Raului 1* Zarnesti

Pensiunea Gura Raului 1*, Zarnesti

Pensiunea Gura Raului 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Gura Raului 1*
Situata in orasul Zarnesti, Judetul Brasov, la poalele masivului Piatra Craiului, chiar la intrarea in vestita rezervatie naturala Parcul National Piantra Craiului, Cabana Gura Raului este un punct de plecare spre Cabana Curmatura, Prapastiile Zarnestiului, Sat Magura, Creasta Pietrei Craiului.

Deschisa inca din 1940 cu denumirea de Cabana Lu' Manaila, si-a capatat renumele de BRAND LOCAL si NATIONAL o data cu trecerea in administrare privata. Prin contractele realizate cu Ministreul Turismului, Greenpeace, avem ca oaspeti aproximativ 3500 de vizitatori anual.

Aici veti gasi 48 locuri cazare in camere cu 2, 3 si 4 locuri situate pe 2 etaje cu cate 2 bai si 2 dusuri pe fiecare palier. Cabana Gura Raului este situata la poalele Masivului Piatra Craiului la 750 m altitudine si la 8 km distanta de Bran, 20 km de Poiana Brasov, 24 km de Predeal si 35 km de Sinaia, pe DN73A, drum asfaltat, acces usor.

La parter sunt situate: un restaurant cu 2 sali (100 locuri), terase acoperite si descoperite (120 locuri), incalzire centrala proprie, Tv cablu in restaurant, sala de conferinte, sonorizare, discoteca cu dj propriu, parcare cu 30 de locuri iluminata, partie de schi pentru incepatori (in imediata apropiere), teren de sport, barbeque, foc de tabara pentru grupuri organizate. In istoria recenta a Cabanei Gura Raului ne-am bucurat de oaspeti precum: Nicole Kiddman, Jude Law, Renee Zellweger (Cold Mountain crew), Cole Hauser, Eddie Cibrian, Marcel Iures (The Cave), plus multe personalitati ale vietii mondene. Incepand cu anul 2003 organizam Taberele Nationale de Vara si Iarna cu studenti bursieri.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Gura Raului

 Pensiunea Gura Raului
 Pensiunea Gura Raului
 Pensiunea Gura Raului