Sunset Kendwa 3* Zanzibar | Cazare la Sunset Kendwa 3* Zanzibar

Sunset Kendwa 3*, Zanzibar

Sunset Kendwa 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunset Kendwa 3*
Hotelul Sunset Beach Kendwa este situat pe plaja Kendwa din localitatea Nungwi, oferind camere și bungalouri spațioase. Proprietatea aer recepție cu program nonstop și pune la dispoziție un restaurant, dar și un centru de scufundări.

Camerele și bungalourile de la Kendwa sunt decorate tradițional și au mobilier tipic din Zanzibar. Toate au pat cu baldachin și plasă de țânțari, aer condiționat, zonă de relaxare și cutie de valori. Baia proprie este dotată cu duș și uscător de păr.

Hotelul servește micul dejun dimineaţa. Sunset, restaurantul hotelului, oferă mâncăruri din bucătăria swahili, dar și preparate internaționale. Bikini Bar servește cocteiluri și gustări, iar seara oferă programe de divertisment.

Alte facilități oferite de Hotelul Sunset Kendwa Beach includ un lounge comun, depozit de bagaje, precum și un birou de schimb valutar. La un cost suplimentar sunt disponibile, de asemenea, servicii de spălătorie și călcătorie. Proprietatea oferă parcare gratuită și WiFi gratuit.

La proprietate și în împrejurimi sunt disponibile activități precum sporturi acvatice sau biliard. La centrul de scufundări, oaspeții îşi pot aranja lecții de snorkeling și scufundări, precum și cursuri de scufundări cu certificare PADI.

Hotelul Sunset Kendwa Beach se află la 55 km de Aeroportul Internațional Zanzibar. Transferul de la/la aeroport poate fi rezervat la un cost suplimentar. Stone Town, oraşul vechi din Zanzibar, este situat la aproximativ 60 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Sunset Kendwa

 Sunset Kendwa
 Sunset Kendwa
 Sunset Kendwa