Ocean View Pingwe 3* Zanzibar | Cazare la Ocean View Pingwe 3* Zanzibar

Ocean View Pingwe 3*, Zanzibar

Ocean View Pingwe 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ocean View Pingwe 3*
Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Zanzibar, Ocean View Hotel oferă cazare de lux, cu un amestec de decor contemporan și în stil Tarran. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare și minibar.
Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, cabane cu acoperiș de stuf și paturi de relaxare, precum și o terasă de lemn în aer liber, cu șezlonguri, toate cu vedere la Oceanul Indian.
În fiecare zi se servește un mic dejun tip bufet. Restaurantul oferă o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională, precum și mâncăruri tradiționale la grătar delicioase, cu vedere la ocean.
Oaspeții pot sta la soare pe plajă și se pot relaxa cu o băutură răcoritoare la cele 2 terase. Activitățile de la Ocean View Hotel includ snorkelling, kite surfing și scufundări. Parcul național Jozani Chwaka este la 30 de minute cu mașina.
Bucurați-vă de o zi de vizitare a obiectivelor turistice istorice din orașul de piatră, care are magazine, piețe, restaurante și arhitectură veche și este situat la 50 minute cu mașina.
Aeroportul Zanzibar este la 1 oră cu mașina. Ocean View Hotel oferă oaspeților locuri de parcare gratuite.

Recomanda acest hotel:  


 Ocean View Pingwe

 Ocean View Pingwe
 Ocean View Pingwe
 Ocean View Pingwe
 Ocean View Pingwe