Hakuna Majiwe Beach Lodge 4* Zanzibar | Cazare la Hakuna Majiwe Beach Lodge 4* Zanzibar

Hakuna Majiwe Beach Lodge 4*, Zanzibar

Hakuna Majiwe Beach Lodge 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hakuna Majiwe Beach Lodge 4*
Hakuna Majiwe se află în Paje, la 38,72 km de orașul Zanzibar și oferă plajă cu nisip alb, cu lungimea de 6 km. Proprietatea este aproape de centre de activități de sporturi acvatice, cum ar fi kitesurfing pentru începători și avansați.

Această proprietate de la malul mării pune la dispoziție piscină mare, în aer liber, înconjurată de palmieri. La restaurant și bar puteți să savurați mâncăruri din bucătăria swahili-zanzibareză, pregătite cu ingrediente din surse locale.

Bungalourile cu design individual și camerele cu vedere la mare au acoperiș din stuf și podea din lemn, cu tencuială ornamentală vidaka tipică pentru coasta Swahili, cu decor shamba elegant, în stil autentic.

Camerele pun la dispoziție zonă de dressing, pat artizanal, cu baldachin și plasă de țânțari, baie mare, duș, aer condiționat, ventilator de tavan și verandă cu leagăn. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Acest complex oferă magazin de cadouri și serviciul de închirieri de biciclete. Puteți să optați pentru o gamă de activități, cum ar fi snorkelling, scufundări și excursii locale la ferma de mirodenii și Pădurea Jozani.

Kiwengwa este la 64 km de Hakuna Majiwe Beach Lodge, iar Stone Town se află la 52 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Kisauni, situat la 52 km de Hakuna Beach Lodge.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant

Oferta de sejur la Hakuna Majiwe Beach Lodge 4*

Recomanda acest hotel:  


 Hakuna Majiwe Beach Lodge

 Hakuna Majiwe Beach Lodge
 Hakuna Majiwe Beach Lodge
 Hakuna Majiwe Beach Lodge

Date de contact
Hakuna Majiwe Beach Lodge 4* Zanzibar
Adresa: South East Coast Zanzibar, Paje, Tanzania