Fruit And Spice 4* Zanzibar | Cazare la Fruit And Spice 4* Zanzibar

Fruit And Spice 4*, Zanzibar

Fruit And Spice 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Fruit And Spice 4*
Situat între mare și o rezervație naturală, Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar se află în Mchangamle. Camerele și vilele complexului oferă vedere la mare.

Amenajate în stil specific din Zanzibar, cu acoperiș makuti și mobilier local, unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, ventilator de tavan, minibar și TV prin satelit. Fiecare pat este protejat cu o plasă de țânțari. Vilele sunt luxoase și mai spațioase și prevăzute cu piscină privată.

Cu vedere la piscină, restaurantul principal al complexului servește micul dejun și cina, incluzând mâncăruri diverse, de la preparate mediteraneene la specialități locale. La barul de la piscină sau în hol sunt disponibile gustări, băuturi și cocktailuri.

La Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar veți găsi o zonă de plajă artificială, o piscină în aer liber, săli de conferințe și un lounge comun. Spa-ul Jungle furnizează diferite servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare. De asemenea, oaspeții pot să se antreneze la centrul de fitness sau să joace tenis de masă. În îmrejurimi se pot organiza activități și sporturi nautice, precum scufundări, snorkelling, kite surfing și pescuit.
Complexul este la 57 km de Stone Town și de Aeroportul Internațional din Zanzibar.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,0 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kizimkazi! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service

Recomanda acest hotel:  


 Fruit And Spice

 Fruit And Spice
 Fruit And Spice
 Fruit And Spice

Date de contact
Fruit And Spice 4* Zanzibar
Adresa: Mchangamble Beach, Kizimkazi 4893, Tanzania